Gastronomia

Irudi hau Valdaviarena da.

Euskal Herria Michelin izar gehien dituen Iberiar penintsulako bigarren eskualdea da, eta gastronomia-eskola garrantzitsuak ditu; hala nola, Luis Irizarrena, Egibide-Mendizorrotza Ostalaritza Eskola edota Gamarrako Ostalaritza Eskola.

Gasteizek bere produktuak, tradizioa eta talentua batzen ditu, proposamen herrikoien eta plater sofistikatuen konbinazio zaindua eskainiz. Eskaintza honek otordu ona eta bertako ardoak gurtzen ditu, bai egunerokoan, baita hiriko urteko ekitaldi garrantzitsuenetako batzuen bitartez ere.

Gasteizko platerrik tipikoenak eta informazio gehiago ezagutu nahi badituzu, egin klik hemen.

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

Gune honek Akismet erabiltzen du zaborra murrizteko. Ikusi nola prozesatzen diren zure erantzunen datuak.